zpátky

Nový kontokorent pro podnikatele, změna sazebníku a nová hypotéka

Vážení Klienti,

rádi bychom se s Vámi touto cestou podělili o několik novinek pro nadcházející období. První aktualitou je kontokorent pro podnikatele na mBUSINESS KONTU, druhou informací je změna platebních podmínek platná od prvního srpna a třetí je představení nového hypotečního produktu, který je postaven tak, aby byl tím nejvýhodnějším úvěrem na českém trhu. 



Kontokorent pro mBUSINESS KONTO

Navazujeme na aktuální výsledky Ceny podnikatelů soutěže Zlatá Koruna 2010, kde mBUSINESS KONTO získalo Zlatou medaili, a přinášíme očekávaný nástroj, který ještě dodá tomuto produktu a jeho majitelům na užitku. V průběhu července získá mBUSINESS KONTO další funkcionalitu: podnikatelský kontokorent. mBUSINESS KONTO je nepostradatelným nástrojem pro podnikatele a touto funkcionalitou ještě přidáme na jeho přidané hodnotě pro podnikatele.

Můžete se těšit na hlavní výhody Kontokorentu pro mBUSINESS KONTO
Tradiční 0 Kč měsíční poplatek za vedení
Nízká úroková sazba
Jednoduché podmínky pro získání kontokorentu
Limity až do 120 000 Kč

Pro koho je?
Povolené přečerpání – kontokorent na mBUSINESS KONTO je produkt určený pro stávající klienty (OSVČ), kteří mají otevřený firemní účet mBUSINESS KONTO po dobu minimálně 6ti měsíců a vykazují jeho aktivní využívání (obrat na účtech). Poskytuje podnikatelům možnost posílit finanční likviditu v případě nutnosti i běžné operativy jejich podnikání.



Změna sazebníku platná od 1.8.2010

Od 1. srpna 2010 budou částečně upraveny platební podmínky mBank. Oblasti, kterých se chystané změny týkají, jsou používání dodatkových platebních karet, podmínky bezplatných výběrů z bankomatů v Čechách i v zahraničí a nastavení počtu bezplatných jednorázových platebních příkazů. 

1. Výběry z bankomatů pomocí dodatkových karet
Výběry hotovosti z jakéhokoli bankomatu v ČR dodatkovou platební kartou k běžnému účtu mKONTO a podnikatelskému účtu mBUSINESS KONTO - pro všeobecného i speciálního zmocněnce budou zpoplatněny částkou 35,- Kč. K tomuto kroku přistupujeme kvůli skupině klientů, kteří zneužívali dvě a více dodatkových karet k navýšení počtu bezplatných výběrů z bankomatu.


2. Výběry z bankomatů v Čechách a v zahraničí
Hlavním cílem této změny je více motivovat některé klienty mBank (87 % klientů se tyto změny nedotkou) k aktivnímu používání platební a kreditní karty. Počet bezplatných výběrů z jakéhokoli bankomatu v ČR kartou k běžnému účtu mKONTO a podnikatelskému účtu mBUSINESS KONTO bude odvozen od celkového objemu plateb platební a kreditní kartou u obchodníků a na internetu v daném měsíci. I nadále mají naši klienti možnost tří výběrů zdarma z jakéhokoli bankomatu v České republice.

Výběry hotovosti z bankomatu platební kartou v zahraničí budou nově navázány na výši výběru. Výběry do ekvivalentu 2 500 Kč budou zpoplatněny 35,- Kč a výběry nad tuto hodnotu budou v neomezené podobě pro naše klienty i nadále zdarma. Tímto krokem eliminujeme nepřiměřeně vysoké náklady banky při opakovaném vybírání malých částek. Sloučením těchto malých výběrů klient opět získává možnost výběrů z bankomatu na celém světě zdarma.

V průběhu července bude probíhat vnější i vnitřní edukativní kampaň, ve které budou klientům vysvětleny výše zmiňované změny tak, aby pro ně bylo dosažení bezpoplatkových podmínek snadno dosažitelné.

3. Počet bezplatných transakcí na mKONTU
mBank zůstává bankou s minimem poplatků – transakce, které dosud byly zdarma, bez poplatků nadále zůstávají. Změna ceníku je pouze v úpravě transakčních podmínek ve smyslu omezení jejich počtu. Tento bod se dotkne méně než 2 % našich klientů, kteří osobní účet mKONTO využívají převážně k jiným než osobním účelům (především pro podnikání) a generují až několik set transakcí denně. Těmto klientům bude nabídnut jiný produkt více vyhovující jejich skutečným potřebám. Takové klientské chování není v souladu s modelem nízkonákladové banky, kterou mBank je a nadále chce být. Změnu ceníku platebních příkazů nepocítí více než 98 % klientů. Prvních deset platebních příkazů do jiné banky v měsíci je stále zdarma. Změny se nedotknou pravidelných plateb jako je INKASO, SIPO, trvalé příkazy, ani platby v rámci mBank. Veškeré příchozí transakce z mBank či jiných bank zůstávají nadále zdarma.



mHYPOTÉKA Light
mBank dnes pro své klienty spustila nabídku nového úvěru určeného na bydlení: mHypotéku Light. Mohou ji získat s úrokovou sazbou už od 3,7 procenta a díky tomu se mHypotéka Light stává hypotečním úvěrem s nejnižší úrokovou sazbou na českém trhu. Výhodou mHypoték od mBank je, že úroková sazba je stanovena pouze na základě hodnoty zastavované nemovitosti a klientem zvolené fixace hypotečního úvěru a takto sestavená úroková sazba je garantována všem bez rozdílu.

 mHypotéka Light je vhodná jak pro lidi, kteří chtějí problém s bydlením vyřešit s pomocí co nejnižší úrokové sazby, tak pro ty, kdo už hypotéku mají, ale rádi by snížili výši své měsíční splátky. Samozřejmostí nového produktu jsou nulové poplatky za poskytnutí úvěru a vedení účtu. Původní mHypotéka zůstává v nabídce i nadále. Klientům tak dáváme větší možnost vybrat si produkt, který vyhovuje jejich požadavkům.

Kategorie:

Aktuality