Kategorie
mFórum
mKonto - vice uctu? mBanko zmen svoji po...
mKonto - vice uctu? mBanko zmen svoji politiku.
26-03-08 14:09, ---.b1.lan.prg.vol.cz
Dobry den,
na toto tema uz tu jedno vlakno bylo, ale ja bych rad udelal neco jako malou anketu.
Kdo chce, ci potrebuje vice jak 1 mKonto, napiste sem odpoved, staci jen "ano".
Kdo nechce, nepotrebuje at se prosim tady nevyjadruje, protoze to neni ucelem tohoto vlakna. Kdyz nekdo nebude chtit vyuzit vice kont tak je proste nevuzuije a je to. Ti kdo by je chteli vyuzit, tak v soucasne dobe nemohou, protoze mBank tu moznost nenabizi. Proto bych rad aby mBanka zmenila svoji politiku a umoznila vice mKont.
Ja osobne bych potreboval minimalne 2 mKonta, protoze mam uz jeden osobni ucet a dalsi bychom potrebovali mit spolecny s pritelkyni.
Napr. kdyby limit byl nastaven podobne jako eMAX tj. 4 ucty. Co jsem tak vypozoroval temer kazda banka to nabizi, resp. je jim jedno kolik kdo ma uctu. Myslim si, ze je to spise lepsi pro banku, protoze cim vic uctu tim vice penez.
Dovedu si predstavit lidi co by vyuzili i vic nez 2 ucty. Proste z jednoho by platili napr. jen veci pres internet z jednoho sluzby jako inkaso, elektriky, plyn, vodu, dalsi ucet napr. pro podnikani, dlasi spolecny pro pritelkyni, manzelku, dalsi moznost spolecny pro deti atd. Vyuziti je spousty. A obecne nemam radk jakykoli limity.
Hlavni duvody jsou:
1) spolecny ucet na 2 majitele (disponent nestaci)
2) lepsi poradek ve financich, nemusim si hlidat kolik mame pro domacnost a kolik mam pro osobni pouziti
A jeste jedna neprijemna zkusenost proc to tak mit. Kamaradce se zabil pritel na motorce. Bohuzel mela spritelem ucet pouze jako disponent a po smrti ji zatrhli pristup na veskere jeho finance, takze zustala sama bez prostredku s malym ditetem. Navic ji ani jeho rodina nepomohla resp. se od ni odvratila a nechala ji v tom. To neni jen tak "jedna baba povidala" to se opravdu stalo.
Re: mKonto - vice uctu? mBanko zmen svoji politiku.
26-03-08 14:15, ---.b1.lan.prg.vol.cz
Jeste vzkaz pro mBanku:
Drzte se vety co jste o sobe napsali na Vasich strankach a snazte se vyhovet zakaznikum co oni potrebuji, ne co je pro Vas nejjednodussi:
"Záleží nám na našich Klientech – my jsme zde pro ně, nikoliv oni pro nás."
26-03-08 14:24, ---.mitas.cgs.cz
Proc je pocet mKont omezen, je snad jasne. Souvisi to i s poctem karet zdarma a poctem vyberu zdarma, protoze by se nasla spousta chytraku, co by si pocet vyberu zdarma resila poctem mkont a karet k nim. Samozrejme jsou i pripady, kdy nejde o vypocitavost a dalsi mKonto by se hodilo. Cast techto pripadu urcite vyresi nove ucty pro podnikatele.
26-03-08 14:27, ---.static.adsl.vol.cz
Souhlasím s požadavkem na možnost více účtů, i kdyby měly být omezeny výhody, jako např.: 3 výběry kartou z bankomatu na osobu (ne na mKonto), celková maximálně pojištěná částka na osobu (ne na účet). To lze přece vše vyřešit v textu smlouvy, internetové bankovnictví to nic nestojí, stejně funguje pro více účtů.
26-03-08 14:35, ---.staatelier.cz
- duplicitní téma
- už druhý příkaz k jménu banky za den
- diskriminace toho komu stačí jedno mkonto …
co je to dnes za den 
26-03-08 15:11, 80.188.41.---
nigol napsal(a):
> Souhlasím s požadavkem na možnost více účtů, i kdyby
> měly být omezeny výhody, jako např.: 3 výběry kartou z
> bankomatu na osobu (ne na mKonto), celková maximálně
> pojištěná částka na osobu (ne na účet). To lze přece
> vše vyřešit v textu smlouvy, internetové bankovnictví to
> nic nestojí, stejně funguje pro více účtů.
Resim ten samý problém.Myslím, že by to ani nemusela být možnost mít druhé mKonto, ale stačilo by, kdybych měl svůj vlastní účet a mohl být současně disponentem, nebo spolumajitelem účtu mojí manželky. Je mi jasné, že ted má Mbank spousty jiných starostí (inkaso, chyby v IB a pod.) ale do budoucna by to stálo za zamyšlení. Spousta rodin takhle funguje.
26-03-08 15:18, ---.b1.lan.prg.vol.cz
XOI napsal(a):
> - duplicitní téma
=== psal jsem, ze vim o tom ze uz se to tady resilo toto ma byt neco jako mala anketa
> - už druhý příkaz k jménu banky za den
=== tomuto jsem neporozumel jaky prikaz?
> - diskriminace toho komu stačí jedno mkonto …
=== taky nechapu jaka diskriminace?
=== diskriminace je kdyz nekomu neco odepiras kvuli jeho nejake vlastnosti
=== takze spise naopak diskriminace lidi co chteji vice uctu a nemohou
>
> co je to dnes za den 
=== streda (je ho tam .....) 
=== Navic jsi si snad vubec neprecetl text prispevku! Psal jsem, ze prosim pouze odpoved typu "ano" prave a jen z duvodu male ankety kdo tuto vlastnost potrebuje, odpoved kdo ji nehcce se muze vytvorit vlastni vlakno, nebo reagovat v jiz existujici duplicitnim vlaknu.
Prosim administratora o vymazani tohoto pripsevku a samozrejme i me odpovedi na nej. 
26-03-08 15:23, ---.karneval.cz
eh nechápu proč si zakládal toto vlákno navíc jsi úplně mimo... na co rozumný člověk potřebuje dva osobní učty? to je podle mě rozežranost....dva účty připadají v úvahu pouze tehdy že jeden je na podnikání a druhý na sokromé účely.... ale to zatím prostě není... zatím jsou účty pouze pro soukromníky.... a nechápu odůvodnění jako že ty budeš mít svůj účet a navíc jeden ještě s přítelkyní... blbost.... a navíc jsi neinformovaný... protože jinak bvys věděl že jeden účet může mít dva rovnocené majitele... takže i v případě že se jeden z vás zabije druhému to může být (co se týče účtu) jedno....
26-03-08 15:27, 212.71.191.---
Tak tady jsi zase trochu mimo ty, BillTH.
Nechci napadat, ale chtelo si to lip precist prispevky. Ono neni totez mit jedno konto svoje a jedno pro rodinne ucely na sebe a treba manzelku a naproti tomu mit jen jedno spolecne konto.
Chapu vyuzitelnost tohoto reseni, ale asi to neni maximalni priorita.
BillTH - je lepsi neutocit hned a v klidu premyslet, co pisu...
BillTH napsal(a):
> eh nechápu proč si zakládal toto vlákno navíc jsi úplně
> mimo... na co rozumný člověk potřebuje dva osobní učty?
> to je podle mě rozežranost....dva účty připadají v úvahu
> pouze tehdy že jeden je na podnikání a druhý na sokromé
> účely.... ale to zatím prostě není... zatím jsou účty
> pouze pro soukromníky.... a nechápu odůvodnění jako že ty
> budeš mít svůj účet a navíc jeden ještě s
> přítelkyní... blbost.... a navíc jsi neinformovaný...
> protože jinak bvys věděl že jeden účet může mít dva
> rovnocené majitele... takže i v případě že se jeden z
> vás zabije druhému to může být (co se týče účtu)
> jedno....
26-03-08 15:30, ---.karneval.cz
eh nechápu... :D mimo jsi ty... buď bude mít každý svůj učet nebo jeden rodiný.... nebo řekni jeden jediný rozumný důvod proč by jeden člověk potřeboval více běžných účtů? (teda pokud vynecháme podnikání)
26-03-08 15:34, 212.71.191.---
Tak mozna treba pro oddeleni rodinnych a osobnich financi. Uz se tu o tom nekolikrat ruzne psalo. Me to rozhodne neprijde jako nesmysl a v mnoha pripadech to muze odstranit mnoho problemu a udelat poradek.
Neni to podnikani a je to dle meho nazoru velmi rozumny duvod.
BillTH napsal(a):
> eh nechápu... :D mimo jsi ty... buď bude mít každý svůj
> učet nebo jeden rodiný.... nebo řekni jeden jediný rozumný
> důvod proč by jeden člověk potřeboval více běžných
> účtů? (teda pokud vynecháme podnikání)
26-03-08 15:39, ---.b1.lan.prg.vol.cz
To same si rikam i ja. Co je k nepochopeni na tom, ze toto vlakno jsem zalozil jen a jen neco jako malou anketu, proto jsem chtel aby reagovali jen lide co chteji vice uctu.
Kdyby jsi byl rozumny clovek, tak by jsi neodpovidal, protoze kdyby jsi nebyl mimo Ty tak by jsi si nasel v jinem vlaknu, ze je spousta lidi co by toto zrovna chteli. A tech lidi je dost na to aby se tim mBank zacala zabyvat. Kdyz se nikdo neozve, nikdo nenapise, ze by neco chtel jinak tak se o tom mBank ani nemuze dozvedet. Proto je tu vyborne forum, kde se to da vyjadrit.
Samozrejme jsou i taci jako Ty, ktery to nevyuzijou, ale jim zase muze byt uplne jedno, ze banka bude nabizet moznost vice uctu, protoze maji tu MOZNOST te sluzby nevyuzit. Proto jsem chtel aby na toto nereagovali a nechali si sve duvody pro sebe. Aby tady byl omisto pro kladne odpovedi.
Navic nemyslim si, ze zrovna Ty muzes nekomu neco zakazovat kdyz Ti to muze byt jedno, prooze svoji sluzbu jednoho konta mas. Tak rikat, ze 2 ucty je blbost je jen vykrik sobeckeho cloveka, ktery si mysli, ze on vi vsechno a muze urcovat vsem jak co maji delat.
Ja jsem si forum prohledal a precetl a dotazal se primo i mBanky, co je mozne a proc. Odpoed od nich je, ze technicky to lze, ale maji politiko nastavenou tak, ze lze udelat jen jeden ucet. Proto chci aby tu reagovali lide jen kratce, ze se jim hodi vice uctu tak aby mBank mela podklady pro tuto zmenu.
26-03-08 15:45, ---.staatelier.cz
> - duplicitní téma
=== psal jsem, ze vim o tom ze uz se to tady resilo toto ma byt neco jako mala anketa
** to je dobře že to víš, mimochodem klasika při uvedení duplicitního tématu
> - už druhý příkaz k jménu banky za den
=== tomuto jsem neporozumel jaky prikaz?
** 2.„mBanko zmen svoji politiku.“ 1. „Mbanko - reaguj na chyby v IB“
> - diskriminace toho komu stačí jedno mkonto …
=== taky nechapu jaka diskriminace?
=== diskriminace je kdyz nekomu neco odepiras kvuli jeho nejake vlastnosti
=== takze spise naopak diskriminace lidi co chteji vice uctu a nemohou
** Pokud chceš aby se odpovídalo jen ano, není to diskriminační?
>
> co je to dnes za den
=== streda (je ho tam .....)
=== Navic jsi si snad vubec neprecetl text prispevku! Psal jsem, ze prosim pouze odpoved typu "ano" prave a jen z duvodu male ankety kdo tuto vlastnost potrebuje, odpoved kdo ji nehcce se muze vytvorit vlastni vlakno, nebo reagovat v jiz existujici duplicitnim vlaknu.
** Přečetl a jde o samou věc jako v minulém vláknu
Ani bych nereagoval, ale už tady toho bylo moc a stejnak bez práva moderátora si ve „svém“ vlánu pořádek neudržíš.
Banka o tomto tématu ví, ale není prioritou dne (tedy středy jak si dodal) 
26-03-08 15:48, ---.karneval.cz
a tvuj výkřik je zase výkřik rozmazleného dítěte které chce víc a víc :-P .... a mohu se zeptat vy jste komunista? :D protože jinak si nedovedu představit jak rozumný člověk může říct, že dělá vlákno kvůli nějaké ankety a druhým dechem řekne že vlákno udělal pouze pro kladné odpovědi :D to není anketa milý chlapče :D anketa má vždy alespoň dvě možnosti :D né jednu.... a je to prostě rozežranost mít dva osobní účty.... neexistuje rozumný důvod... teda jediné že by si tatínek chtěl před rodinou tajně zašívat peníze.... jiný důvod není.... pokud mBank změní svou politiku v tomhle mě to vadit nemusí, ale je to hloupost, protože kvůli tomu bude mít banka zbytečně vyší výdaje a jednou na to budou moct doplatit slušní klienti kterým stačí standart.... kdo chce více účtů ať platí.... je to podle mě nadstandart....
26-03-08 16:07, ---.61.broadband7.iol.cz
Ano. Také jsem pro možnost mít ještě jedno mkonto na své jméno (jedno osobní a jedno na pronájem),
26-03-08 16:16, ---.b1.lan.prg.vol.cz
Ano souhlasim anketa ma mit vzdy 2 moznosti. Moje chyba. Bohuzel nic jineho menenapadalo.
Vice uctu neni rozezranost, a neni to kvuli tomu aby si tatinek schovaval penize. Ale jak uz jsem psal duvod je v tom, ze na jednom uctu je velmi nepohodlne stale prepocitavat kolik zbyva penez na to a ono.
Kdyz mam nyni u CS muj osobni ucet tak vim kolik mam vlastnich prostredku a taky vim, ze na spolecnem uctu je dostatek prostredku pro platby najmu, plynu apod. Staci se jen letmo podivat na zustatek spolecneho uctu. Take tam jednoduse zjistim z historie kdy se co plati.
Nedovedu si predstavit procitani a prepocitavani na kalkulacce kdybycm mel jeden ucet a platil z neho moje osobni veci i ty spolecne. Takhle to mame odelene a je v tom poradek, hned vim kolik je kde penez a kolik mame navic, ci kolik chybi.
Duvodu proc vic uctu je naopak hodne a vic lidi se tu uz taky vyjadrilo proc ano.
Vyssi vydaje mit banka taky nebude, protoze technicky to lze udelat. eMax ostatne tak maji a je to jen administrativni omezeni. Zadne naklady navic. IB je stavene na daleko vetsi pocet uctu, nez ted maji. Nadstandard to neni, naopak je to standarad, protoze temer kazda jina banka to nabizi jako standardni vec.
26-03-08 16:18, ---.galance.net
radek111: To je opravdu směšné, založit thread jako anketu a povolovat tam pouze odpověď "ano" a chtít cenzurovat odpovědi "ne".
Já chápu, že někdo potřebuje mít více mKont (např. pro nezletilé děti, černé fondy, ...), ale chápu i to, že je tento produkt bankou silně dotován a z toho důvodu omezen pouze jedním mKontem na osobu. Možná bychom se dočkali toho, že kdyby mBank změnila svoji politiku a povolila více mKont na osobu, tak už by třeba k mKontu nevydávala platební kartu zdarma a se třemi výběry z bankomatů v měsíci zdarma bychom se také mohli rozloučit.
Naštěstí mBank fórum necenzuruje a ke každému tématu se tedy může svobodně vyjádřit nejen ten, který s tím souhlasí, ale i ten, který s tím nesouhlasí.

26-03-08 16:18, 160.216.101.---
Nezlobte se, ale do toho, jakým způsobem se v rodině řeší finance, opravdu nikomu cizímu nic není. V zásadě existují tři zaákladní modely:
1) Veškeré peníze jsou celorodinné.
2) Každý má své finance samostatně, o společné náklady se nějak dělí (já platím to a ty zas tohle).
3) Ze společných peněz si každý nechá část jako své "kapesné", a zbytek jsou společné peníze.
Tam, kde se používá model 3, vzniká problém, protože je potřeba o jeden účet navíc oproti členům domácnosti.
Já sám takovou variantu NEPOTŘEBUJI, rozumím ale tomu, že o ni někdo může mít zájem. Pokud by se podařilo vyřešit otázku zamezení zneužívání (volné výběry z bankomatu, ...) proč to neudělat? Nikomu to neublíží a některým to prospěje.
26-03-08 16:27, 65.197.242.---
osobne napsal(a):
> nezletilé děti, černé fondy, ...), ale chápu i to, že je
> tento produkt bankou silně dotován a z toho důvodu omezen
> pouze jedním mKontem na osobu. Možná bychom se dočkali
> toho, že kdyby mBank změnila svoji politiku a povolila více
> mKont na osobu, tak už by třeba k mKontu nevydávala
> platební kartu zdarma a se třemi výběry z bankomatů v
> měsíci zdarma bychom se také mohli rozloučit.
Tak nějak nevím, jak tohle víš? Ty jsi z banky? Nebo jen tak blbě kecáš?
> Naštěstí mBank fórum necenzuruje a ke každému tématu se
> tedy může svobodně vyjádřit nejen ten, který s tím
> souhlasí, ale i ten, který s tím nesouhlasí.
Ano. A pro já přidávám do této ankety svoje ANO. Chtěl bych mít možnost mít jeden účet pro sebe, jeden společný pro mě s manželkou a jeden pro manželku.
Pokud ho někdo nechce, nechť o něj nežádá...
26-03-08 16:41, ---.karneval.cz
blogere každý vůl ví, že nic není ani vedení účtu a vydání karty atp. (upozorňuji předem že jsem tě volem nenazval) takže osobně nemusí být z banky ale je inteligentní člověk který ví, že to banku něco stojí.... A pokud banka dá možnost bezplatně si nechat udělat více osobních účtů bude mít výdaje logicky co? no přece vyšší..... a když bude více chytráků, kteří jsou líní vzít si kalkulačku a spočítat si kolik dám za nájem vodu elektřinu plyn a další podobné věci a místo toho si pro své pohodlí chcou zakládat x-dalších účtů, tak to bude znamenat x-krát vyšší výdaje se stejným počtem klientů.... a tohle je banka ne nadace přispějte na pohodlné lidi.... prostě více účtů pro jednu osobu je nadstandart (v případě že se bavíme že chcete ty další učty zadarmo). Ono mě by se hodilo deset výběrů měsíčně protože rád vybírám z bankomatu, tak že bych si kvuli toho taky založil topik s názvem "Banko! Změň politiku výběru z bankomatu".... jo určitě jsou lidi co chcou vybírat desetkrát, ale přece kvůli tomu nebude banka měnit svou politiku, která je jistě postavena na mnohaletech práce, průzkůmů a počítání.... je to jak jsem řekl obrázek lidské rozežranosti.... dejte čechům něco zadarmo a oni nejenže nepoděkují, ale oni vám budou ještě rozkazovat ať jim dáte více 
26-03-08 16:43, ---.unet.cz
osobne napsal(a):
> radek111: To je opravdu směšné, založit thread jako anketu
> a povolovat tam pouze odpověď "ano" a chtít cenzurovat
> odpovědi "ne".
> Já chápu, že někdo potřebuje mít více mKont (např. pro
> nezletilé děti, černé fondy, ...), ale chápu i to, že je
> tento produkt bankou silně dotován a z toho důvodu omezen
> pouze jedním mKontem na osobu. Možná bychom se dočkali
> toho, že kdyby mBank změnila svoji politiku a povolila více
> mKont na osobu, tak už by třeba k mKontu nevydávala
> platební kartu zdarma a se třemi výběry z bankomatů v
> měsíci zdarma bychom se také mohli rozloučit.
> Naštěstí mBank fórum necenzuruje a ke každému tématu se
> tedy může svobodně vyjádřit nejen ten, který s tím
> souhlasí, ale i ten, který s tím nesouhlasí.
>

Já nevím, jestli je to tím popleteným jarem nebo něčím jiným, ale mě nezbývá nic jiného, než s Vámi souhlasit pane "osobne"!
Nějak nerozumím těm, kterým se nelíbí sučasný systém 1+4 - to se vám všem zdá málo účtů??? No nevím, já osobně
spravuji svůj účet sám a JENOM SÁM!!!
Je sice nemilé, co se ve výše uvedeném srdceryvném příběhu událo, ale to je život!
A jestli tímto způsobem, chce zde někdo na někoho zapůsobit, tak pak je to úpadek logiky! Ano, teď jsem byl přinejmenším "obhroublý", ale možnám začínat pana "rsikora" v boji proti SIPO...
26-03-08 16:47, ---.vsb.cz
http://blog.hubalek.net napsal(a):
> Ano. A pro já přidávám do této ankety svoje ANO. Chtěl
> bych mít možnost mít jeden účet pro sebe, jeden společný
> pro mě s manželkou a jeden pro manželku.
Kdybych to řešil já, tak na společné finance udělám eMax s rovnocennými spolumajiteli a každému jeho vlastní soukromé mKonto. Společné platby by platil jeden nebo druhý z manželů ze svého mKonta a hned (nebo předem) by si převedl ze společného eMaxu danou částku, kde by do zprávy pro příjemce uvedl účel - tím by i druhý z manželů viděl, na jaký účel peníze odešly.
Ale jinak mi je jedno, jestli banka povolí více mKont na jedno jméno, pokud to pro mě s jedním mKontem a jedním eMaxem nebude znamenat nějaké nové poplatky, aby to v bance ufinancovali.
P.S. Kdyby v tomto vláknu měly být jen kladné odpovědi, tak by to byla spíš jakási petice než anketa. Nechápu příspěvky typu "já to nepotřebuji, takže to vlastně nepotřebuje nikdo, proto to banka nemá dělat". Ale taky nechápu, proč by se měly zakazovat jiné odpovědi, než čisté ANO bez výhrad.
26-03-08 16:47, ---.unet.cz
Chápat - to je to co mi vypadlo v předchozím příspěvku - začínám chápat pana "rsikora"!
26-03-08 16:51, ---.b1.lan.prg.vol.cz
Koukam docela se to tu rozjelo jen tak dal 
JEn bych chtel pripomenout, ze hlavni smysl banky je pujcovat si penize od klientu a s pomoci tohoto velkeho baliku penez obchodovat a vydelavat.
Cili je to naopak lidi jim penize pujcuji a banka jim za to ma nabizet uroky, protoze s jejich pomoci vydelava.
Poplatky jsou az dalsi vec, na kterou banky prisli, ze ji muzou zkusit a ono se to u klientu chytlo. Ale hlavni smysl je vydelavat s pomoci pujcenych penez od klientu!
Spocitali jste si nekdy kolik tkaova banka muze mit na uctech, kdyz ma napr. 10000 klientu, kteri ji posilaji svoje vyplaty? Vylozene dost hodne. kdyby to bylo 15 tis. tak je to 150 000 000 tj. 150 milionu kazdy mesic!!!
Banka co s temito penezi kazdy mesic nebude umet obchodovat nebude spravna banka, ta ktera to umi vydela a vydela i na jakoukoli modernizaci IB, ci sluzeb pro sve ovecky, kteri ji krmy penezi. Jine banky maji daleko vic klientu, takze castka jde do miliard.
Proto banka musi ziskat vic a ivc klientu. Cim vic uctu tim vic penez. Proto je jejich politika taky mit hodne sporicich uctu, protoze tam jim ty penize zustavaji, na beznem uctu se zustatek cast meni. To je hlavni duvod proc nechce vice beznych uctu, ne kvuli tomu, ze je dotuje.
26-03-08 16:55, 160.216.101.---
BillTHe, máte částečně pravdu. Jistě bylo nevhodné formulovat nadpis tohoto vlákna jako rozkaz, a jistě máte pravdu i v tom, že rozežranost je nepříjemně častá.
Co stojí banku vedení účtu? Nula celá nic. Snad zaslání výpisu z účtu (platba operátorovi). Vydání karty už asi něco stát bude (výrobní náklady, poštovné, kompletace). Ale zase: proč nenabídnout férový produkt? Ke druhému mKontu nemusí být například možné mít kartu. Druhé mKonto může být i jinak omezeno, aby se nedalo zneužít.
Nebo lze vytvořit "podúčet" - v některých bankách se vyskytuje. Prostě rozdělím peníze do adresářů jako soubory na disku. Možností je řada.
A zase: nehledejme důvody, proč něco neudělat. Najděme problémy, které by to bance přineslo, a pokusme se najít jejich řešení. To je cesta ke skvělé bance. Vyladění kompromisu mezi nabídkou a poptávkou. Ne apriorní odmítání požadavků.
26-03-08 17:06, ---.zno.skynet.cz
Taky nechápu proč potřebujete víc účtů........systém jeden já jeden manželka + jeden ještě dohromady mi přijde hodně směšný......to je jakoby si manželé nevěřili a tajili před sebou co si kdo co kupuje........... a souhlasím s citací:
tiro napsal(a):
> osobne napsal(a):
>
> > radek111: To je opravdu směšné, založit thread jako
> anketu
> > a povolovat tam pouze odpověď "ano" a chtít cenzurovat
> > odpovědi "ne".
> > Já chápu, že někdo potřebuje mít více mKont (např.
> pro
> > nezletilé děti, černé fondy, ...), ale chápu i to, že
> je
> > tento produkt bankou silně dotován a z toho důvodu omezen
> > pouze jedním mKontem na osobu. Možná bychom se dočkali
> > toho, že kdyby mBank změnila svoji politiku a povolila
> více
> > mKont na osobu, tak už by třeba k mKontu nevydávala
> > platební kartu zdarma a se třemi výběry z bankomatů v
> > měsíci zdarma bychom se také mohli rozloučit.
> > Naštěstí mBank fórum necenzuruje a ke každému tématu
> se
> > tedy může svobodně vyjádřit nejen ten, který s tím
> > souhlasí, ale i ten, který s tím nesouhlasí.
> >

>
> Já nevím, jestli je to tím popleteným jarem nebo něčím
> jiným, ale mě nezbývá nic jiného, než s Vámi souhlasit
> pane "osobne"!
>
> Nějak nerozumím těm, kterým se nelíbí sučasný systém
> 1+4 - to se vám všem zdá málo účtů??? No nevím, já
> osobně
spravuji svůj účet sám a JENOM SÁM!!!
> Je sice nemilé, co se ve výše uvedeném srdceryvném
> příběhu událo, ale to je život!
> A jestli tímto způsobem, chce zde někdo na někoho
> zapůsobit, tak pak je to úpadek logiky! Ano, teď jsem byl
> přinejmenším "obhroublý", ale možnám začínat pana
> "rsikora" v boji proti SIPO...
26-03-08 17:13, ---.unet.cz
radek111 napsal(a):
> Koukam docela se to tu rozjelo jen tak dal 
...
A já koukám, jaký jste cynik!!!
Prvně "TO" chce zapůsobit na city a pak "TO" má zábavu z toho, jak na jeho thread reagují ostatní - "tfuj-tajbl"!!!
26-03-08 17:15, ---.starnet.cz
Jen dotaz. To nemohu byt disponent na uctu me pritelkyne a zaroven vlastnit sve konto??
26-03-08 17:28, ---.83.ktkarvina.cz
radek111: Čoveče,co to hulíš za svinstvo?!? Jsi na úplně jiné frekvenci než ostatní klienti mBanky. Co sem vůbec lezeš,když pravidla hry jsou nalinkována? Radši pokorně popros adminy,aby Tvé ptákoviny,až se přestanou dusit smíchy, smazali. Běž raději přesvědčit mobilní operátory,že si myslíš,že by už bylo vhodné,aby se hovory účtovaly už od začátku po jedné sekundě.Já Ti věřím,že to dokážeš,slohově na to máš!
26-03-08 17:37, 10.30.15.---
Dobrý den,
odpověď na téma je velmi jednoduchá a mnozí z Vás ji tu zmínili přímo nebo malilinko jinak.
Jsou to samozřejmě náklady. Technicky by to nebyl žádný problém. K tomu abychom mohli nabízet skutečné "nuly" musíme striktně řídit náklady. Pokud bychom např. umožnili více mKont (tj i karet, záznamů v systému, kurýrů atd. atd...), poté bychom již náklady neřídili efektivně a Vy by jste neměli Vaše nulové poplatky... Jednoduchá, ale velmi pravdivá a neúprosná logika.
Příjemný den
Jirka Báča
Chci se stát klientem 
Katalog produktů
Anketa
Víte, co je Kodex České bankovní asociace – Mobilita klientů?
Předchozí anketa
Jak chcete slavit 3. narozeniny s mBank?
Hlasujte pro svůj tip do 23.8.
Více info najdete v Průvodci.
mKoncert - narozeniny s populární českou skupinou
329
Pohádkové narozeniny - s pohádkovými divadly, akce hlavně pro děti
171
mPosvícení - narozeniny v duchu českých tradic
252
mLive - narozeniny v duchu ranní show dvojice Mareš a Hezucký
121

Polska - polski
Slovenská - slovensky