mFórum

Nejotravnější banka - CITIBANK

havlajs :: 14-02-08 13:04

Zpět Zobrazení - strom

Re: Nejotravnější banka - CITIBANK

20-02-08 12:23, ---.feld.cvut.cz

31

Nemusí pršet, jen když kape...

20-02-08 12:59, ---.173.broadband6.iol.cz

32

Ozývám se téměř po týdnu od založení tohoto vlákna...Od té doby mi z Citibank volali "pouze" 2x. Poprvé mi už slečna konečně slíbila, že se mi ozve někdo kompetentní a ten zajistí moje vymazání z jejich databáze...Za 3 dny opravdu zavolali a co myslíte??? Nabídli mi kartu se kterou můžu jít až 100.000,- do mínusu...No není to bezva? Další "výhody" už jsem neslyšel, neboť jsem zavěsil...Asi je to tak, že úchyl (banka) vás nepřestane otravovat, dokud ho ( ji ) nezavřou...

20-02-08 15:46, ---.173.broadband6.iol.cz

33

Už s tím nechci obtěžovat, ale další telefonát z Citibank dnes (už obden), tentokrát karta, kde je vše "zdarma", pouze nepatrný poplatek za výběr z bankomatu - a to 89,-Kč !!! Je to jak otravný hmyz. Samozřejmě se odkážu na bezplatné služby mBank, ale jim je to jedno. Jsou to dealerky, které prostě dostanou telefonní čísla a celý den je jen tupě obvolávají. Na tato trdla se ani zlobit nelze a na ty šmejdy z vedení se prostě nedovolám. Píšu to aspoň proto, aby ostatní věděli, na koho si dát bacha.

20-02-08 16:09, ---.galance.net

34

Já to řeším obráceně: když mě to hodně točí, tak si sednu a začnu projevovat nebývalý zájem oi jejich služby, a to do takových detajlů, že by sám podnikový práník s ředitelem nemohli všechno zodpovědět.Když mě během rozhovoru odkazuje na nějaké písemnosti, tak mu připomenu, že on mi to nabízí, a chci to slyšet od něj, pak mu sdělím ke konci rozhovoru, že jsem ho dal operátorem zaměřit a dávám na něj trestní oznámení pro zneužívání mých osobních údajů (nemám totiž veřejné tlf. číslo) a vskutku se mi nestalo, že by někdo podruhé otravoval. Naposled to byli z UPC

Q

21-02-08 03:01, ---.praha.gamehost.cz

35

Me jednou z citibank volali, ze je mozne castku z kreditni karty za nejakych podminek prevest na nejaky bankovni ucet, ktery si vyberu.

Rekl jsem jim, ze moc dekuji, ale na uctu mam penez dost - a ze kartu mam proto, abych mohl platit u obchodniku, kdezto za debetni kartu k uctu bych musel zbytecne platit - a ze jsem radeji, kdyz penize mizej tak, ze si toho nevsimnu - nez kdyz to vidim na vypisu...

pochopili... a pak mi alespon nabidli zvednuti limitu o cca 300% - tak jsem to prijal a podekoval.

Abych se namahal nejakym oznamenim, nebo ze sebe delal kaspara zamerovanim - na to uz si pripadam moc starej

21-02-08 07:39, 80.188.226.---

36

Já bych CITI BANK zas tak nezatracoval. Kdysi jsem potřeboval půjčku, hledal jsem na netu nejvýhodnější a oni spolu s BAwag a Cetelem za podmínek které jsem hledal se mi jevili dobře. TAk jsem si od nich půjčil, po pár měsících jsem sehnal nějaký prachy, tak jsem to bezproblémů bez sankcí doplatil (účet jsem u nich nemusel mít otevřený) Jen se ptali, proč to doplácím, tak jsem jim to řekl, že jsem našel nějaký finanční rezervy. Byli v pohodě, zeptali se , zda bych neměl zájem o kartu od nich - z žádným poplatkem za vedení. Jsem řekl proč ne, za pár dní mě ji poslali, s limitem 45 tis. Je tam bezúročné období 45 dní, při bezhotovostních platbách to využívám.

21-02-08 10:38, ---.87.broadband6.iol.cz

37

Mně přišel nyní od Citibank dopis, že proč nevyužívám jejich kreditní kartu (mám ji zatím v šuplíku, využívám Visu od Bati) a že když ji nyní použiju aspoň 4x do konce března, že mi připíšou kredit 250 Kč. A to se vyplatí! Takže vyzkoušíme.

21-02-08 15:32, ---.173.broadband6.iol.cz

38

Já Citibank nezatracuji... Pouze mi přijde, že mě svým neustálým voláním trestají za to, že od nich nic nechci. Na druhou stranu musím říct, že dnes se ještě neozvali

27-02-08 12:30, ---.karneval.cz

39

Havlajs: jestli te to uklidni, tak v nedeli mi volali z nabidkou Citibank kreditky. Rekl jsem slecne, ze uz ji vlastnim asi uz ctyri roky. Dneska mi volal mladik opet ze ma pro mne kreditku citibank, opet jsem mu rekl ze uz ji mam ctyri roky. Jednalo se o jakesi brnenske callcentrum, tak nevim co si mam o nich myslet.
Minuly rok mi poslali konkretni nabidku pujcky a kdyz jsem dosel na pobocku ze ji chci, tak jsem neprosel, pac pry uz jednu pujcku od nich mam. ... No tak asi leva ruka nevi co dela prava ....

27-02-08 13:14, ---.173.broadband6.iol.cz

40

axor: Že by mě to úplně uklidnilo, to zrovna ne, ale aspoň vidím, že v tom nejsem sám...:-) Mě taky asi před třemi měsíci začali volat z Brna, pak je to omrzelo a teď už mi asi měsíc volají pražáci. Není to nic jiného, než slizce-vtíravá strategie citiparazitů narušujících naše soukromí.
Minulý týden jsem jim napsal dopis, že budu ohledně jejich obtěžování kontaktovat bankovní dozor a od té doby (již 6 dnů !!!) mám pokoj. Zatím...

29-02-08 12:50, 192.193.245.---

41

Dobry den,
pracuji u CITIBANK a vm o co jde... Doporucoval bych kontaktovat CitiPhone linku na cisle 233062222 a rict jim o Vase mproblemu, je ale docela mozne, ze to resi spolecnost Media servis a to nevim, jestli to muzeme z nasi strany urgovat...

29-02-08 13:48, ---.173.broadband6.iol.cz

42

Bezva, konečně někdo z Citibank, kdo má zájem něco řešit. Psal jsem přímo do banky a je pravda, že mě od té doby (20.2.) už nikdo neobtěžoval žádnou nabídkou. Pokud to dál bude v pohodě, budu rád, jinak zkusím tu linku Citiphone. Díky za radu Prague97654... ,ale hlavně díky tomuto fóru, které, jak vidno, je už hojně navštěvované i konkurencí a je jasné, že o mBank se ví. Ostatní banky prostě tu "naši" budou muset vzít na vědomí, ať se jim to líbí nebo ne a je to jen dobře.

07-03-08 13:15, ---.gov.cz

43

Dobrá zpráva - Citi od 1.4.08 zvyšuje poplatek u svého konta z 99Kč na 299Kč - paráda ne ?

osobne

ex-mRada

07-03-08 13:27, ---.galance.net

44

To bude asi aprýl ne?

07-03-08 13:29, ---.gov.cz

45

Mrkni se do ceníku, mi to jako aprýl nepřipadá.

ivok24

ex-mRada

07-03-08 13:31, ---.de.ibm.com

46

Tak z neceho tu diru v Americe zalepit musi ...

07-03-08 13:54, ---.dhl.com

47

havlajs: doporučuji postupovat podle tohoto couter-scriptu (ve univerzální pro všechny podobné otravy): http://www.xs4all.nl/~egbg/counterscript.html

http://blo...

ex-mRada

07-03-08 15:48, 65.197.242.---

48

:-):-):-):-):-):-):-):-)

07-03-08 16:28, ---.net.upc.cz

49

David napsal(a):

> Mrkni se do ceníku, mi to jako aprýl nepřipadá.

Tak to je sila !!! Jeste minuly rok jsem o nich uvazoval. Meli totiz ten citi one - vsechno zadarmo, kdyz tam clovek ma 100000 na uctu nebo 50000 na investicnim uctu. Zavedli to nejak v cervenci 2007, ovsem uz v zari 2007 to zrusili(pro nove klienty). Potom jiz jen meli to city konto za 99 Kc. Ten muze byt tez zadarmo, ovsem clovek tam musi mit 500000 Kc !!!
Ted navic jeste cenu za vedeni uctu zdvihaji na 299 Kc !!! V USA a treba v Polsku maji vedeni uctu zadarmo. U nas cenu zvysuji z 99 na 299 Kc. Tedy clovek u nas musi mit na uctu 31 000 $ jinak plati 18 $ poplatek. To je naprosto neslychane. Jsou to nejvetsi zlodeji u nas.

07-03-08 22:26, ---.scnet.cz

50

Pokud máš půl mega, tak je to vynikající účet, všechno zadarmo.

08-03-08 14:27, ---.net.upc.cz

51

Tak těch 299 Kč měsíčně za Citi konto je fakt hustý... To Citi kapečke přehnala...

11-03-08 20:38, ---.173.broadband6.iol.cz

52

Tak z nejotravnější banky se stala nejdražší... http://www.mesec.cz/clanky/prudke-zdrazeni-citibank/
Po té, co jsem odolal telefonické masáži citibankovních obtěžovatelů s jejich nekonečně otravnými nabídkami se musím smát jejich zoufalé politice zdražování a zároveň politovat ty, kteří naletěli na jejich nabídky. Doufám, že příště se bude Citibank ozývat už jen ze záhrobí finančního smetiště...

11-03-08 20:45, ---.karneval.cz

53

za posledni mesic mi 4x nabizeli kreditni kartu, kterou mam jiz 4 roky, 2x pojisteni k te karte a 1x pujcku. Pokazde mne ujistovali ze je to naposledy a ze uz mne nebudou volat. Nejvetsi gol ale je, ze kdyz uz jsem se rozhodl, ze si od nich necham poslat penize na ucet, tak mi misto nabizeneho uroku 14,9 napalili urok 17,9 procent. Souhlasil jsem protoze penize potrebuji rychle do ctvrtka, avsak dnes jsem zjistil ze bude vse stornovano protoze mily operator uzavrel pujcku na vyssi castku nez na kterou mam narok ... skoda ze mBank pujcky nenabizi, jen porad slysim ze budou bezkonkurencne rychle ...

12-03-08 17:37, ---.173.broadband6.iol.cz

54

Tak jsem měl 14 dní klid...a znovu se dnes ozvala další vlezlá trapka z Citi s jejich kartou (vedení "pouze" 49,-/měsíčně). Je mi jasné, že ta ubohá děvčata z telemarketingu za to nemůžou, že to je dílo úlisného vedení Citibank...tak jim vzkazuju pouze toto: Proletáři z Citibank - vyližte si p*del ...

13-03-08 10:45, ---.196.broadband2.iol.cz

55

Od 1.4. bude změna. Viz. - http://aktualne.centrum.cz/finance/penize-a-investice/clanek.phtml?id=523809

13-03-08 11:01, ---.karneval.cz

56

http://aktualne.centrum.cz/finance/penize-a-investice/clanek.phtml?id=523809

13-03-08 12:44, ---.fav.zcu.cz

57

No ta Citi mě teda dostala, jestli to platí i pro CitiOne, tak potěš pánbu. Mám tam peníze ve fondech, teď jsem zvědavej, co s tím budu moct dělat, nepůjde to ani pořádně zrušit...

13-03-08 14:24, ---.173.broadband6.iol.cz

58

Mě nedostala...

14-03-08 11:53, ---.net.upc.cz

59

To by se dalo i oznacit jako podvod. Clovek si koupi investicni fondy, zaplati jiz tak vysoke vstupni poplatky, s tim, ze bude mit vedeni uctu zadarmo. Oni zdrazi vedeni uctu z 0 na 300 !!! A ted jednoduse nelze prodat fondy, ceny jsou dole, navic by bylo treba platit nove vstupni poplatky. Jsou to vyderacske svine(sorry ale nevim, jak je mam jinak nazvat).
To jsou pekne nesmysly v nahore uvedenem clanku. Prece nebudu investovat penize, abych vydelal na vedeni uctu. To je dost maly a smesny cil. Neco je shnileho v tomto state, jinde si to nedovolili.

PS: Zajimal bych se, jestli ty fondy nejdou bezplatne prevest na materske firmy, tim myslim pionner na pioneer, Ing na Ing apod. Ja tam nastesti nic nemam, mi ovsem neco podobneho provedla Reiffeisen.

14-03-08 11:55, ---.net.upc.cz

60

A jeste zprava pro Citibank:

DOUFAM, ZE TU UTRPITE TAKOVE ZTRATY, ZE TO TADY DO KONCE ROKU ZABALITE !!!

Zpět Zobrazení - strom

Chci se stát klientem Chci se stát klientem

Katalog produktů

Anketa

Víte, co je Kodex České bankovní asociace – Mobilita klientů?

Předchozí anketa

Jak chcete slavit 3. narozeniny s mBank? 
Hlasujte pro svůj tip do 23.8. 
Více info najdete v Průvodci.

mKoncert - narozeniny s populární českou skupinou

329

Pohádkové narozeniny - s pohádkovými divadly, akce hlavně pro děti

171

mPosvícení - narozeniny v duchu českých tradic

252

mLive - narozeniny v duchu ranní show dvojice Mareš a Hezucký

121