Kategorie
mFórum
Aktuální report ze Žabky
Aktuální report ze Žabky
12-03-10 22:03, ---.net.upc.cz
V poslední době se tu několik lidí ptalo, jestli ještě (nebo už) funguje vkládání hotovosti na Žabkách. Dneska jsem objel několik prodejen a tady je aktuální report: služba stále nefunguje. Vyjádření společnosti Žabka si můžete přečíst na konci příspěvku. Jde o získání licence podle nového zákona o platebním styku.
Velmi zajímavé je to, že na dveřích všech prodejen je velká samolepka s nápisem PLACENÍ SLOŽENEK. Několik prodavačů mi říkalo, že žádali o odstranění tohoto matoucího nápisu, ale zatím se nic neděje. Možná, že Žabka chce službu brzy obnovit, nevím. V každém případě mohou potvrdit, že nepravdivé samolepky se lepí i na nové prodejny (=otevřené až v době, kdy služba už nefungovala), což není moc v pořádku.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
V Praze dne 24. září 2009
Všem zákazníkům Žabky
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás informovali, že od dnešního dne musíme dočasně pozastavit službu placení složenek na našich prodejnách. Dne 1. listopadu 2009 nastane účinnost nového zákona č. 284/2009 Sb., o platebním styku. Tento zákon naší společnosti ukládá určité nové podmínky, které musíme splnit, abychom mohli tuto oblíbenou službu i nadále provozovat. Zejména se jedná o vyřízení nové licence. Můžeme Vám slíbit, že učiníme vše k tomu, abychom dané podmínky splnili co nejdříve. Jakmile se nám to podaří, okamžitě systém placení složenek spustíme do provozu.
Děkujeme za pochopení,
Vaše Žabka, a.s.
Re: Aktuální report ze Žabky
12-03-10 23:43, ---.net.upc.cz
Díky za info.. vidím, že se při pátku nudíš
To není v Praze co dělat?
12-03-10 23:58, ---.net.upc.cz
Těch pár minut, co jsem Žabce věnoval, mě určitě moc nezdrželo od příjemnějších aktivit
A rozhodně je lepší zvednout zadek a udělat něco užitečnýho pro lidi tady na fóru než jen zbytečně přihazovat další příspěvky do vláken, co mají už X set odpovědí 
13-03-10 01:04, ---.net.upc.cz
Nevím, jak daleko jsou od sebe v Praze žabky
... ale je dobře, že se najde jeden z mála co udělá něco navíc. Já třeba nemám v mém městě moc co testovat, maximálně bankomaty a jestli náhodou fungují dnes během noci karty od Poštovní spořitelny/ČSOB, jelikož mají plánovanou odstávku IB 
13-03-10 07:03, ---.95.broadband6.iol.cz
Dingy: jestli chceš něco udělat užitečného pro klienty
,tak si dej chvíli nepsavku!
zbijeczka dík 
13-03-10 16:15, ---.net.upc.cz
A bourači z jakého důvodu? Vždy jsem klientům odpověděl ve prospěch mBank. To, že jsem upozornil přítomné na chování a kvalitu ostravské pobočky a některé mLinkaře a zajistil si tak řešení problému to vidím také jako pozitivum. A mimochodem Zbijeczku jsem také pochválil, to že si přebral mou odpověď špatně je čistě jeho problém. A s akceptací karty po dobu nefungování IB Poštovní spořitelny byl pouze malý rýpanec, že někde jede více systému nezávislé na sobě 
Chci se stát klientem 
Katalog produktů
Anketa
Víte, co je Kodex České bankovní asociace – Mobilita klientů?
Předchozí anketa
Jak chcete slavit 3. narozeniny s mBank?
Hlasujte pro svůj tip do 23.8.
Více info najdete v Průvodci.
mKoncert - narozeniny s populární českou skupinou
329
Pohádkové narozeniny - s pohádkovými divadly, akce hlavně pro děti
171
mPosvícení - narozeniny v duchu českých tradic
252
mLive - narozeniny v duchu ranní show dvojice Mareš a Hezucký
121

Polska - polski
Slovenská - slovensky