Kategorie
mFórum
AXA = 2,5+0,5%
AXA = 2,5+0,5%
30-01-10 03:53, ---.karneval.cz
Tak konečně koukám na www.axabank.cz a vidím, že spořící účet je takový vylepšený klon ING konta s měsíční úročením...uvidíme jak se budou v průběhu času navzájem klonovat úrokové sazby 
Re: AXA = 2,5+0,5%
30-01-10 05:28, ---.net.upc.cz
Tak jsem si pustil tu pěknou slečnu co uvádí Axa spořící konto, mluví o debetní kartě
. Tak nechme se překvapit, snad bude karta a hlavně někde ke stažení sazebník 
30-01-10 08:45, ---.net111.tcservis.cz
Dingy napsal(a):
> Tak jsem si pustil tu pěknou slečnu co uvádí Axa spořící
> konto, mluví o debetní kartě
. Tak nechme se překvapit,
> snad bude karta a hlavně někde ke stažení sazebník 
Sazebník: http://www.axabank.cz/Files/43/439ef805-a3e9-4e98-81a7-dd718446d006.pdf
Poznámka k pojištění - jde o organizační složku, takže vklady jsou pojištěny v Belgii.
30-01-10 10:02, ---.231.103.88.rps.cz
MirekM napsal(a):
> Poznámka k pojištění - jde o organizační složku, takže
> vklady jsou pojištěny v Belgii.
No řekl bych , že cítím kapánek větší jistotu v Belgii než v případě mBanky v Polsku. 
30-01-10 10:05, ---.231.103.88.rps.cz
Filer napsal(a):
> Tak konečně koukám na www.axabank.cz a vidím, že
> spořící účet je takový vylepšený klon ING konta s
> měsíční úročením...uvidíme jak se budou v průběhu
> času navzájem klonovat úrokové sazby 
Vypadá to, že eMax a eMax + si bude moci dát do svého záhlaví " nejvíce nevýhodný spořící účet na trhu ". A zase bude mBanka na špici, ale tentokráte z druhé strany. 
30-01-10 10:40, ---.144.broadband2.iol.cz
za 6 měsíců rušej účet s nulovým zústatkem.
30-01-10 10:49, ---.static.adsl.vol.cz
Su rád, že přichází další konkurence. Vypadá to dobře.
30-01-10 10:58, ---.wia.cz
Dost zajímá nabídka, pro jistotu už jsem si vytiskl smlouvu, pojištění je sice volitelné, ale nikde jsem tam nenašel možnost se ho zbavit, proto jsem si potom upravil PDF smlouvy na vytištění a přehodil ANO a ne u Kartu a pojištění
Takže tam mám pojištění NE, debetní karta ANO.
30-01-10 11:16, ---.static.adsl.vol.cz
Jakmile dokumenty obdržíte, prosíme Vás o zaslání následujících dokumentů zpět v přiložené předplacené obálce:
- Vámi podepsanou smlouvu (1 vyhotovení)
-kopii Vašeho občanského průkazu
-kopii Vašeho druhého dokladu totožnosti s fotografií (např. řidičský průkaz nebo pas)
-kopii výpisu z Vašeho registrovaného bankovního účtu, na kterém je uvedeno číslo účtu, jméno majitele a datum (ne starší než 3 měsíce)
Důležité informace
-První převod peněz na Váš AXA SPORICI UCET musí být proveden z účtu, k němuž nám zašlete kopii výpisu.
-Zaslané kopie dokumentů musí být kompletní – je třeba, aby obsahovaly vždy všechny strany, které dokument či doklad obsahuje. Například u dokladu totožnosti musí být okopírovány i strany, na nichž jsou Vaše identifikační údaje (jméno, příjmení, občanství, datum a místo narození, rodné číslo, adresa, fotografie a informace o dokladu totožnosti). Zůstatek na Vašem účtu můžete skrýt.
Asi se zbláznili. Potřebujou dvě kopie dokladů, výpis a ještě první platbu z konkrétního účtu..
30-01-10 11:31, ---.144.broadband2.iol.cz
marekzerza... napsal(a):
> Dost zajímá nabídka, pro jistotu už jsem si vytiskl
> smlouvu, pojištění je sice volitelné, ale nikde jsem tam
> nenašel možnost se ho zbavit, proto jsem si potom upravil PDF
> smlouvy na vytištění a přehodil ANO a ne u Kartu a
> pojištění
Takže tam mám pojištění NE, debetní karta
> ANO.
To pojištění jde normálně odškrtnout, že ho nechceš.
30-01-10 11:35, ---.144.broadband2.iol.cz
bojler napsal(a):
> Asi se zbláznili. Potřebujou dvě kopie dokladů, výpis a
> ještě první platbu z konkrétního účtu..
prakticky stejný podmínky má i ING
30-01-10 12:05, ---.tvtrinec.cz
Tak jsem zvědavý na tohle zkusil jsem si také poslat účet protože u ING jsem toto udělal před měsícem a ještě mi nic nepřišlo takže začinám si myslet že nechtějí nové klienty.A podmínky uplně stejné jak ING.
30-01-10 13:05, ---.net.upc.cz
Že bych si po dlouhé době zase založil nějaký účet? 
30-01-10 13:23, ---.144.broadband2.iol.cz
založ, ať maj o čem blektat na tiskovce 
30-01-10 13:25, ---.wia.cz
avathar202... napsal(a):
> To pojištění jde normálně odškrtnout, že ho nechceš.
Nj vidíš, bylo to tam.
Jen si říkám proč je v tom ceníku VISA Electron karta na konci bílým písmem, takže normálně není vidět
A co by se asi stalo kdybych tu žádost odeslal s tím že kartu chci 
30-01-10 14:22, ---.35.broadband2.iol.cz
No očekával jsem agresivnější vstup Axabank na trh
. Prakticky obdobné jako ING konto (ale zasejc by ING nemuselo pod potenciálním konkurenčním tlakem snížit sazbu
). Úrokové zvýhodnění mi nepřijde až tak lákavé (nutný průměrný zůstatek 40000 za celý rok po dobu trvání akce...ale tu lze dle podmínek kdykoliv ukončit). Karta bude patrně ještě doladěna...u Axabank není zatím uváděna...ale u "sousedů" na www stránkách je zřejmé, že axakartu může získat každý klient axa...tedy zatím by neměl být problém získat klasickou axakartu (ta je první půl rok v nějakém zkušebním režimu a funguje jako přednabitá karta, po půl roce se z ní stává kreditka, první rok vedení zdarma, další roky při obratu nad 3000 také zdarma, jen výběr z bankomatů za 49 + pct a lze z ní čerpat bonusy na penzijko, pojištění a investování u Axa)...Pokud by k účtu byla časem navázána debetní karta...mohlo by to být zajímavé
... byť v současné době každopádně zajímavější než eMaxplus 
30-01-10 14:30, ---.vaslepsi.net
emax+ se teď může dostat do hry jedině tak, že by se zajistil neomezený počet převodů zdarma 
30-01-10 14:38, ---.miramo.cz
Při pohledu na jejich ceník a zejména cena za odchozí tuzemské platby - 2 platby měsíčně zdarma, každá další za 19 Kč a při pohledu na jejich úrok se musí konstatovat, že mBank se svým eMax+ v současné době tahá za kratší konec a pro AXA spořící účet není konkurencí. 
30-01-10 14:39, ---.net.upc.cz
zatím se mě zdají jejich informace nepřehledné, takže si počkám co vůbec udělá ING s procenty a pak se budu rozhodovat
30-01-10 14:39, ---.static.adsl.vol.cz
imho je ta úroková sazba zvolena schválně na úrovni ING, aby mělo prostor ke snížení. půl procenta považuju za velmi nejistý podnik - jednak omezeno minimálním zůstatkem, navíc stačí jednou vybrat a je v prčicích..
30-01-10 15:10, ---.vaslepsi.net
Oni, asi taky nemůžou jít o moc výš
třeba ING přijde s ultimátními 2,6 nebo 2,59 
30-01-10 15:19, ---.net.upc.cz
K 23: Nevím, co myslíte tím "stačí jednou vybrat...". Jejich text je: "Věrností bonus 0,5 % p.a. - vyplacený na konci roku, pokud průměrný roční zůstatek na účtu klienta je vyšší než 40 000 Kč" S výběrem to nijak nesouvisí.
30-01-10 16:13, ---.static.adsl.vol.cz
Nevšiml sem si toho, že je tam napsaný "průměrný".
30-01-10 16:36, ---.dsl.club-internet.fr
To je sice vsechno hezky, ale ING se da zalozit kompletne online a postou, u axy jsem nasla jen kolonku adresa trvaleho bydliste, ale jiz ne korespondencni adresa...takze holt mam smulu...nemam na vyber...:-(
30-01-10 16:44, ---.static.adsl.vol.cz
staci hledat, kontaktni adresa lze pridat
Chci se stát klientem 
Katalog produktů
Anketa
Víte, co je Kodex České bankovní asociace – Mobilita klientů?
Předchozí anketa
Jak chcete slavit 3. narozeniny s mBank?
Hlasujte pro svůj tip do 23.8.
Více info najdete v Průvodci.
mKoncert - narozeniny s populární českou skupinou
329
Pohádkové narozeniny - s pohádkovými divadly, akce hlavně pro děti
171
mPosvícení - narozeniny v duchu českých tradic
252
mLive - narozeniny v duchu ranní show dvojice Mareš a Hezucký
121

Polska - polski
Slovenská - slovensky